Nieuws

Online coachen

Voor mensen die weinig in de gelegenheid zijn om mijn praktijk daadwerkelijk te bezoeken, maar toch aan hun groei en bewustwording willen werken bied ik de mogelijkheid om na een kennismakingsgesprek gebruik te maken van coaching op afstand door middel van internet.

Bij een online traject vindt het kennismakings- en intakegesprek nog steeds plaats in mijn praktijkruimte; daarna is het mogelijk om online verder te werken .

Het is een perfecte mogelijkheid voor mensen die willen groeien in bewustwording en dat meteen naar hun eigen leven willen vertalen. Een toegankelijke manier om helder te krijgen wat de zin van jòuw leven is. Waarom ben je gekomen en wat is de betekenis van alles wat je hebt meegemaakt tot nu toe? Wat heb je daarmee in je bagage voor de toekomst? Wat is jouw plan en wat is jouw missie? Persoonlijke ontwikkeling toegesneden op jòuw leven.

Wanneer het jou uitkomt en waar je ook bent kun je tijd en aandacht besteden aan je persoonlijke groei. Voordeel is, dat er minder tijd verloren gaat met heen en weer reizen en de kosten relatief lager zijn.

Online coaching vraagt van jou een open houding, tijd en enthousiasme. Het staat of valt met je eigen inzet; nog meer dan bij face-to-face coachen wordt er van jou zelf meer inspanning en eigen verantwoordelijkheid verwacht . Je kunt je voorstellen, dat als jij niet de moeite neemt, of te weinig om iets aan mij als coach door te geven, je ook geen respons krijgt.

Voor meer informatie over online coaching kun je contact met mij opnemen.