Leela

Het Leela spel bestaat uit bewustzijns- en genezingskaarten. De cliënt kiest ongezien een kaart; deze kaart biedt de mogelijkheid in het licht te zetten, wat op dat moment belicht mag worden. De genezingskaarten zijn gericht op het helen van emotionele blokkades en fysieke klachten. De bewustzijnskaarten zijn gericht op het verkennen van de menselijke geest. De cliënt gaat ontspannen zitten met gesloten ogen en de coach leest de kaart voor. Op dat moment begint een reis door alle mogelijke bewustzijns lagen.

Onderbewustzijn, hoger bewustzijn, zwarte gaten van dit leven, vorige levens, datgene wat bewust mag worden wordt bewust. Herhalende thema's uit vorige levens kunnen uiteindelijk een rode draad laten zien, die inzicht geeft. Herkenning daarvan kan je duidelijk maken, waarom je bijvoorbeeld altijd tegen bepaalde dingen aan loopt, of wat je uiteindelijke doel is in dit leven. Door de ervaring te koppelen aan het heden kun je inzicht krijgen in jezelf en in je leven nu.

Uitgangspunt kan zijn, belemmerende overtuigingen, onbegrepen pijn, emotionele blokkades, of de wens om spiritueel te groeien. Door voorafgaande aan de reis, daarover te praten, worden er op alle lagen van het onderbewuste geheugensporen wakker. Elke vraag of willekeurig probleem kun je als ingang nemen; een ingang is echter niet nodig, ook zonder kun je een reis maken.

Het Leela spel biedt je de mogelijkheid inzicht te krijgen in het plan, met welke je dit leven op aarde bent aangegaan; wat is je doel, je missie? Door het werken met Leela hebben we de mogelijkheid te groeien naar een groter bewustzijn.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact op.