Chakra Balancing

Chakra's worden beschouwd als centra van energie overdracht; ze lijken op draaikolken, die als het ware de energie aanzuigen, waarna het via energielijnen, meridianen naar je organen stroomt. Zij voorzien het fysieke lichaam van levenskracht en bewerkstelligen de ontwikkeling van verschillende aspecten van zelf bewustzijn.
De chakra's zijn zowel zenders als ontvangers en zijn verbonden met ons verleden en onze toekomst; ze zijn toegangspoorten tot het bewustzijn. In de chakra's wordt de nieuwe informatie die wordt ingevoerd, vergeleken met onze oude, onverwerkte emoties en met de thema's (lessen) die we nog moeten leren. Informatie die binnenkomt vertalen ze op basis van onze biografie (karmisch verleden: acties uit het verleden en de gevolgen daarvan) in onze biologie, zodat we onze lessen kunnen leren. Ziektesymptomen hebben dan ook een betekenis, het zijn signalen, waarop we actie kunnen nemen.

De eerste volledige ronde van de chakra ontwikkeling vindt globaal gedurende de eerste twintig jaren van ons leven plaats en is relatief onbewust. De ontwikkeling tijdens de volwassenheid, de tweede ronde daarentegen is grotendeels bewust; we moeten ons willen ontwikkelen, anders gebeurt er waarschijnlijk niets.  
Elk chakra heeft een direct effect op de lichamelijke structuren waar het dichtbij ligt en ook een effect op ons gedrag en denken. Ze zijn meetbaar en in balans te brengen.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.