Coach

Ita 2Ita van Ankum
Geboren in 1953.

Het grootste deel van mijn leven ben ik bezig geweest met overleven op de meest optimale en plezierigste manier. Er komt een moment, dat je mag zijn wie je bent en op dat moment vroeg ik me af, wie ben ik eigenlijk echt en wat wil ik nu werkelijk. Het polijsten van de vorm heb ik vervolgens gelaten voor wat het was en ben verder gegaan voor de inhoud.

Achtereenvolgens heb ik de NEI (Neuro Emotionele Integratie) -, Integraal Therapie, TA, Systemisch Werk, diverse Reading - en Healing opleidingen, Energetisch Coach en de opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut gevolgd. Steeds meer kwam ik er achter, dat mijn voorliefde bij het coachen ligt; met het accent op het bewustwordingsproces van mensen en het stimuleren van mensen tot het nemen van hun eigen verantwoordelijkheid voor hun leven en hun gezondheid.

Mijn intentie is mensen te begeleiden tijdens een bewustwordingsproces, waardoor zij zich weer kunnen verbinden met hun oorsprong. Tijdens dit veranderingsproces ga je begrijpen waarom bepaalde dingen zich voordoen in je leven. Inzicht en herkenning leiden vervolgens tot gezondheid, evenwicht en groei. Mijn werkwijze nodigt je uit naar binnen te gaan en de antwoorden, die allemaal in jezelf opgeslagen liggen helder te laten worden.

Aandacht gaat uit naar het energie veld, dat je lichaam omgeeft en doordringt. De mate waarin je het vermogen hebt de nodige energie tot je te nemen is niet alleen van belang voor je fysieke gezondheid, maar evenzo voor je emotionele, mentale, en spirituele gezondheid.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact op.